Benchmark bij sportverenigingen


Sportverenigingen zijn altijd op zoek naar het verbeteren van de positie in de sportwereld. Dit kan zijn de positie op de ranglijst, positie in de maatschappij.

Bij verschillende verenigingen zien wij dat zij geen idee hebben wat hun positie in de sportwereld is. Doen ze het nu goed of juist niet. Deze behoefte gaan we invullen met een benchmark binnen de sportwereld. Benchmarking is een testprocedure om prestaties met elkaar te kunnen vergelijken. Benchmarking is een manier voor organisaties om van elkaar te leren, verantwoording af te leggen en toezicht te vergemakkelijken.

Oftewel de meetbare elementen binnen de vereniging zal worden vergeleken met vergelijkbare verenigingen (genaamd peers). Hierbij kun je denken aan de begroting ten opzichte van het aantal (spelende) leden tot aan de prijs voor het biertje in de kantine. En alles wat daar tussen valt. Dit helpt de verenigingen inzichten te verkrijgen in de gebieden die aandacht behoeven. Op basis van dit onderzoek zullen wij ook adviezen verstrekken waar de verbeteringen kunnen liggen. Ideaal om als vereniging het beste voor de leden eruit te halen.

Omdat deze data nog niet bekend is zijn wij op zoek naar verenigingen die willen meedoen in deze benchmark. De gegevens die de vereniging verstrekt zal met expliciete geheimhouding worden behandeld. Daar tekenen we zelfs voor. Wanneer je interesse hebt laat een bericht achter of mail mij (Martijn@vbfa.nl)

Een reactie


  • Usually I do not learn post on blogs, but I wish to say that this write-up very pressured me to check out and do so!
    Your writing taste has been amazed me. Thanks, quite great article.

    15 februari 2020

Laat een bericht achter


Naam*

E-mail (zal niet zichtbaar worden)*

Website

Je bericht*

Verzend je reactie

Copyright © 2012 VBFA - Alle rechten voorbehouden | Webdesign en CMS door Mennes Creative